Winkelwagen Geen producten

PHYNE kleding en mondmaskers

PHYNE kleding en mondmaskersSinds kort verkopen we de mondmaskers van PHYNE in onze webshop. Dit Duitse kledingmerk is opgericht in 2017 met de visie om op een duurzame manier een revolutie teweeg te brengen in de mode branche. PHYNE brengt unieke streetwear / urban fashion collecties voor zowel heren als dames van shirts, truien en hoodies tot bomber jacks.
 

Milieuvriendelijke kleding productie

Duurzame en eerlijke productie is het allerbelangrijkste voor PHYNE. Daarom zijn ze transparant bij het selecteren van de materialen. De kleding is gemaakt van duurzame materialen zoals biologisch katoen en TENCEL. Om korte transportafstanden te garanderen, produceert het merk uitsluitend in Portugal. De kleding is zowel GOTS- als Green Button gecertificeerd.
 

PHYNE staat voor eerlijke mode

De kleding van PHYNE wordt in Europa geproduceerd onder eerlijke omstandigheden. Om de duurzame productie te waarborgen is deze GOTS gecertificeerd. GOTS ziet er op toe dat er geen milieuonvriendelijke bestrijdingsmiddelen of gifstoffen worden gebruikt. Daarnaast zijn er ook voorwaarden gesteld op het gebied van arbeidsomstandigheden. PHYNE vindt een nauwe samenwerking met de producent van groot belang, mede hierdoor is gekozen om de productie in Portugal  te laten plaatsvinden.
 

Duurzame kleding van PHYNE

Bij de productie van de kleding van PHYNE wordt gekozen voor hoogwaardige materialen. Door stoffen en garens te selecteren van goede kwaliteit kan de levensduur van een item worden verlengt. Hoe fijn is het om shirt te hebben dat na veelvuldig wassen nog net zo zacht aanvoelt dan de eerste keer dat je het aan trok. Duurzame kleding is naast kleding die onder de juiste arbeidomstandigheden en van zo veel mogelijk natuurlijke materialen is gemaakt, ook kleding die lang mee moet kunnen gaan.
 

Mondmaskers van PHYNE

Op dit moment voeren we binnen de Lotika webshop de PHYNE mondmaskers van biologisch katoen in onze webshop. De mondmaskers hebben een leuke tekst print: Don't forget to smile. We houden de collectie van het merk goed in de gaten, mogelijk ga je er in het najaar nog meer van de streetwear van PHYNE in onze collectie terugzien.

Bekijk hier onze collectie:
PHYNE mondmaskers
 
    21-05-2020 23:03     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Gratis verzenden binnen Nederland bij een besteding van €75,- of meer

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.