Winkelwagen Geen producten

Wie zijn wij

De webwinkel voor duurzame mode in ondergoed en sokken, dat is waar Lotika vandaag de dag voor staat. Vanuit ons centrale magazijn in Culemborg (NL) versturen we dagelijks tientallen pakketen naar onze klanten in Nederland en België.  


In 2007 opende wij als Lotika een van de eerste een online warenhuis met een volledig duurzaam assortiment. Naast de directe verkoop van mode, sport, cadeau en verzorgingsproducten waren we ook leverancier van verschillende duurzame merken in de BENELUX. Sinds 2016 hebben we deze activiteiten afgebouwd om ons volledig op de verkoop van verantwoord geproduceerde onder en beenmode te richten.

De eigenaresse Jeannine Durwael heeft meer dan 40 jaar ervaring in de verkoop van fairtrade producten. Voorafgaand aan Lotika was Jeannine werkzaam voor een groothandel in handnijverheid en food producten die leverden aan Wereldwinkels en supermarkten. Hierbij heeft ze verschillende producenten in o.a. Sri Lanka, Thailand, Vietnam en Bali bezocht. Hierdoor heeft Jeannine kunnen zien wat goede arbeidsvoorwaarden, investeren in het sociale, milieuvriendelijke en economische ontwikkeling kunnen betekenen.


 

     
     Jeannine Durwael
    
  Klanten blij maken met een goed product.
Wij bewijzen dat het fair, groen en Vegan kan!
......................................................... .........  


| Meer

Gratis verzenden binnen Nederland bij een besteding van €75,- of meer

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.