Winkelwagen Geen producten
Tour de France start in Utrecht

  Lotika     03-07-2015     Reacties (0)

Tour de France start in Utrecht Vanwege de Tour de France, die dit jaar in Utrecht van start gaat, is een groot deel van de stad komend weekend afgesloten voor auto’s. Hierdoor kan er vertraging ontstaan in de bezorging van pakketten in Utrecht. 

Lees meer

Fijne Paasdagen

  Lotika     03-04-2015     Reacties (0)

Fijne Paasdagen We wensen iedereen fijne Paasdagen toe met veel zon , gezelligheid en paaseitjes zoeken met je (H)eerlijke Ethletic sneakers aan je voeten.

Lees meer

ONZE SUUS

  Jeannine     10-03-2015     Reacties (0)

ONZE SUUS Laat je door Onze Suus inspireren ze verteld wat ze zoal gezien heeft, gevonden heeft of heeft meegemaakt Onze Suus is een leuk online lifestyle magazine , je  vind er interessante artikels over  natuurlijk , milieuvriendelijk, gerecycled, biologisch en eerlijk leven. Lees meer      

Lees meer

Morgen warme truiendag

  Jeannine     05-02-2015     Reacties (0)

Morgen warme truiendag Warme Truiendag wordt jaarlijks in februari gehouden, de verjaardag van het Kyotoprotocol. Dat is de dag waarop in 2005 de Kyoto-overeenkomst in werking trad. Voor 2015 is gekozen voor vrijdag 6 februari. De bedoeling van het Kyoto protocol is om de uitstoot van broeikasgassen, die leiden tot klimaatverandering, wereldwijd te verminderen. De dag herinnert iedereen aan de afspraken van het verdrag: ook in Nederland moet de uitstoot van broeikasgassen verminderen. Wat kunnen we doen? Trek een warme trui aan, zet de verwarming lager, bespaar 6% energie per graad en dus 6% CO2 uitstoot. Lees meer Wat dacht u van een warme hoodie van Veleco ?

Lees meer

Valentijnsactie, gratis condooms

  Lotika     22-01-2015     Reacties (0)

Valentijnsactie, gratis condooms Valentijnsactie; Bij aankoop van biologisch en fairtrade ondergoed ontvang je een gratis pakje condooms! Speciaal voor Valentijn geven wij bij aankoop van biologisch ondergoed of fairtrade boxershort van Saint Basic of Pants to Poverty een pakje  Fair Squared condooms cadeau. Laat bij "opmerkingen" in het betaalscherm achter welke soort Fair Squared condooms je wilt ontvangen, keuze uit: original, ultra thin, aroma passion, max perform, forte of XXLarge. Het betreft een  Fair Squared 3-pack condooms, de Valentijnsactie loopt t/m 28 februari 2015.

Lees meer

Mamazine

  Lotika     10-01-2015     Reacties (0)

Mamazine Het online magazine is net gestart met veel goede mooie en nuttige ideetjes voor drukke mama's. Dus ben je nog op zoek naar wat leuke cadeautjes voor de feestdagen? Snuffel even lekker rond in het nieuwe online magazine Mamazine  

Lees meer

Nieuw natuurlijk en fair trade wasmiddel

  Lotika     06-12-2014     Reacties (0)

Nieuw natuurlijk en fair trade wasmiddel We hebben een nieuw natuurlijk wasproduct van het merk Seepje aan onze webwinkel toegevoegd. Wij van Lotika zijn blij dat er eindelijk een milieuvriendelijk fair trade wasmiddel bestaat. We verkopen sinds 2007 fair trade schoenen, kleding ,ondergoed en sokken deze kunnen nu ook fair trade gewassen worden helemaal top ! Seepje, hét 100% plantaardige en Fairtrade wasmiddel De schillen van Seepje heten officieel Sapindus mukorossi, een vrucht afkomstig van de Sapindus bomen welke in overvloed groeien in en rondom het Himalaya gebergte. Vanwege het gunstige klimaat in Nepal groeien in dit gebied de grootste vruchten van de hoogste kwaliteit. Wanneer de schil van de vrucht gedroogd is beschikt deze over bijzondere eigenschappen. Zo was je met ons de wereld schoner én mooier! Want met Seepje doe je veel meer dan al jouw kleren schoon en zacht maken. Wij willen samen met jou de positieve impact van Seepje vergroten. Wat dat inhoudt? Wanneer je Seepje koopt help je mee de bevolking van Nepal van een leefbaar inkomen te voorzien en proberen we samen de prachtige natuur in Nepal te behouden. Ook worden de verpakkingen ingepakt door de medewerkers van stichting Siza.  

Lees meer

De Goede Gids/Lotika

      06-12-2014     Reacties (1)

De Goede Gids/Lotika Goed is... De Goede Gids verzamelt gegevens én assortiment van (web)winkels, merken, horeca en dienstverleners, die goede producten verkopen.  En met 'goed' bedoelen we: goed voor de mensen die ze maken, de dieren, de aarde én voor jezelf natuurlijk. Lotika is ook in deze gids terug te vinden samen met heel wat andere (web)winkels. Deze gids geeft u meteen een goed overzicht van goede producten die in Nederland verkrijgbaar zijn. Lees meer   

Lees meer

FAIR FASHIONISTA 2014

  Lotika     06-12-2014     Reacties (0)

FAIR FASHIONISTA 2014 FAIR FASHIONISTA 2014 STEM op jouw favoriete FAIR FASHIONISTA en wie weet zal zij straks te bewonderen zijn op onze catwalk ! Door op de foto van je favoriete Fair Fashionista te klikken en te 'liken', geef jij jouw stem door. Stemmen?  

Lees meer

Dag van de duurzaamheid

  06-12-2014     Reacties (0)

Dag van de duurzaamheid Lotika laat het zien op de dag van de Duurzaamheid ! Shop nu met 10% korting met code DVDD

Lees meer| Meer

Gratis verzenden binnen Nederland bij een besteding van €75,- of meer

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.