Winkelwagen Geen producten
Kingsday Sneakers

  Lotika     10-07-2015     Reacties (0)

Kingsday Sneakers Op Koningsdag 27 april is de dress code oranje ! De leukste kleur van Nederland ! Heb jij al oranje fair trade Ethletic sneakers ? Bestel ze snel dan zijn ze er voor het feest begint.Lotika heeft ze in het oranje, maar in alle andere kleuren ook Hoog en laag modellen voor hem en haar.  

Lees meer

Biologische Braderie

  Lotika     10-07-2015     Reacties (1)

Biologische Braderie Biologische Braderie   Op zaterdag 28 maart vindt de eerste Biologische Braderie plaats in Kijkduin, direct bij het strand. Dus leuk te combineren met een strandwandeling Wij van Lotika staan er met een kraam en willen jullie uitnodigen voor deze gezellige sfeervolle dag! We hebben de leuke zonnebrillen van het merk Antonio Verde en diverse leuke duurzame producten van ons assortiment bij! Kom langs en maak er een leuke dag van. Op deze braderie kan je bijzondere cadeautjes vinden of lekkere biologische producten. Lees meer  

Lees meer

Dopper voor de grote dorst

  04-07-2015     Reacties (0)

Dopper voor de grote dorst Men schreeuwt het bijna van de daken "drink voldoende bij dit warme weer " Eigenlijk moeten we dat altijd doen, maar nu we echt een hittegolf meemaken is het zeker aan de orde. Dus wat is er handiger om mee te nemen als een Dopper, je vult hem met fris kraanwater voor je op stap gaat. Nog een paar ijsblokjes er in voor je weggaat en of een partje limoen voor een smaakje. Als je de bovenzijde losmaakt heb je een handig glaasje bij de hand.  Wist je dat deze flesjes BPA vrij zijn? Wist je dat ook jij kan bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg door het gebruik van de Dopper ? Wist je dat ook jij kan streven naar zuiver drinkwater voor  iedereen? Dus Drink uit de dopper en koop hem nu!  

Lees meer

Tour de France start in Utrecht

  Lotika     03-07-2015     Reacties (0)

Tour de France start in Utrecht Vanwege de Tour de France, die dit jaar in Utrecht van start gaat, is een groot deel van de stad komend weekend afgesloten voor auto’s. Hierdoor kan er vertraging ontstaan in de bezorging van pakketten in Utrecht. 

Lees meer

Fijne Paasdagen

  Lotika     03-04-2015     Reacties (0)

Fijne Paasdagen We wensen iedereen fijne Paasdagen toe met veel zon , gezelligheid en paaseitjes zoeken met je (H)eerlijke Ethletic sneakers aan je voeten.

Lees meer

Het sneakermerk Ethletic, dat vooral online verkrijgbaar is, staat op nummer 1

  10-03-2015     Reacties (0)

Het sneakermerk Ethletic, dat vooral online verkrijgbaar is, staat op nummer 1 Bij Lotika verkopen we al 7 jaar de sneakers van het merk Ethletic de enige echt aantoonbare fair trade schoen ter wereld . Fair ,Duurzaam en Vegan Met Max havelaar voor de katoen en productie en FSC certificering voor het duurzaam bosbeheer op de fair trade plantage in Sri Lanka. Gelezen in het persbericht van Rank a Brand Het sneakermerk Ethletic, dat vooral online verkrijgbaar is, staat op nummer 1! Lees meer  

Lees meer

ONZE SUUS

      10-03-2015     Reacties (0)

ONZE SUUS Laat je door Onze Suus inspireren ze verteld wat ze zoal gezien heeft, gevonden heeft of heeft meegemaakt Onze Suus is een leuk online lifestyle magazine , je  vind er interessante artikels over  natuurlijk , milieuvriendelijk, gerecycled, biologisch en eerlijk leven. Lees meer      

Lees meer

Morgen warme truiendag

      05-02-2015     Reacties (0)

Morgen warme truiendag Warme Truiendag wordt jaarlijks in februari gehouden, de verjaardag van het Kyotoprotocol. Dat is de dag waarop in 2005 de Kyoto-overeenkomst in werking trad. Voor 2015 is gekozen voor vrijdag 6 februari. De bedoeling van het Kyoto protocol is om de uitstoot van broeikasgassen, die leiden tot klimaatverandering, wereldwijd te verminderen. De dag herinnert iedereen aan de afspraken van het verdrag: ook in Nederland moet de uitstoot van broeikasgassen verminderen. Wat kunnen we doen? Trek een warme trui aan, zet de verwarming lager, bespaar 6% energie per graad en dus 6% CO2 uitstoot. Lees meer Wat dacht u van een warme hoodie van Veleco ?

Lees meer

Valentijnsactie, gratis condooms

  Lotika     22-01-2015     Reacties (0)

Valentijnsactie, gratis condooms Valentijnsactie; Bij aankoop van biologisch en fairtrade ondergoed ontvang je een gratis pakje condooms! Speciaal voor Valentijn geven wij bij aankoop van biologisch ondergoed of fairtrade boxershort van Saint Basic of Pants to Poverty een pakje  Fair Squared condooms cadeau. Laat bij "opmerkingen" in het betaalscherm achter welke soort Fair Squared condooms je wilt ontvangen, keuze uit: original, ultra thin, aroma passion, max perform, forte of XXLarge. Het betreft een  Fair Squared 3-pack condooms, de Valentijnsactie loopt t/m 28 februari 2015.

Lees meer

Mamazine

  Lotika     10-01-2015     Reacties (0)

Mamazine Het online magazine is net gestart met veel goede mooie en nuttige ideetjes voor drukke mama's. Dus ben je nog op zoek naar wat leuke cadeautjes voor de feestdagen? Snuffel even lekker rond in het nieuwe online magazine Mamazine  

Lees meer

Gratis verzenden binnen Nederland bij een besteding van €75,- of meer

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.