Winkelwagen Geen producten

Bamboe zonnebrillen

Geen producten aanwezig

Bamboe zonnebrillen - Antonio Verde

Het Belgische zonnebrillenmerk Antonio Verde maakt sinds 2013 eco zonnebrillen. De brillen worden gemaakt van zo veel mogelijk natuurlijke materialen en met respect voor mens en milieu. De collectie kenmerkt zich met name door het gebruik van bamboe. De productie vindt plaats in middelgrote familiebedrijven waar werknemers met respect worden behandeld en een eerlijk loon ontvangen. Ook ontvangt het personeel een ziektekostenverzekering. Daarnaast worden de fabrieken met regelmaat bezocht om te zien op de werkomstandigheden. De productie is gegarandeerd 100% kinderarbeidvrij. 
 

Stijlvolle bamboe zonnebrillen met hoge bescherming

Met de Antonio Verde zonnebrillen bescherm je, je ogen tegen de felle zon en schadelijke UV stralen. De brillen geven een hoge bescherming catogorie 4 / 100% UV / UV400. Dat wil zeggen dat de brillen lichtabsorptie hebben van 92-97% en dus Ideaal zijn voor een goede bescherming in de zomer of tijdens een wandeling in de bergen tijdens de wintersport.

Meer informatie over de bescherming van uw ogen is te vinden op de website van  OogfondsJij kiest toch ook voor een bamboe zonnebril


Gratis verzenden binnen Nederland bij een besteding van €75,- of meer

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.