Winkelwagen Geen producten

Kinderen

Kinderen
Vrolijke bio-katoenen sokken voor blije kinderen! We hebben ze in de maten 19-20 en 23-26 en 27-30 en 31-34. Prijs €7,50. Deze sokken van 98% bio-katoen zijn van hoge kwaliteit en zacht op de huid - dankzij nul agressieve chemicaliën. De sokken hebben een goed draagcomfort. Ze zijn ook iets dikker dan deze van conventionel katoen waarbij de vezels verzwakt worden door de chemicaliën die bij de productie gebruikt worden. Keurmerken GOTS en Oeko Tex. Lees meer over bio-katoen.

Merken: 
Fräulein Prusselise
Living Crafts 


Bezig met laden...

Fräulein Prusselise

Voor kleine kindervoetjes is het belangrijk om goede sokken te dragen. De sokken van Fräulein Prusselise zijn met zorg ontwikeld door Kathrin en Julia Swab uit Trier. Sinds 2004 zijn de dames gaan samen werken na hun studie. Door hun ervaring als moeders met kinderen hebben ze sinds 2016 besloten om voor fair bio geceritficeerd katoen te gaan. De leuke sokken worden in Europa gemaakt. 
 

Living Crafts

Living Crafts producten zijn zacht voor de huid en goed voor de natuur. Het bedrijf produceert al meer dan 30 jaar natuurlijke kleding op een milieuvriendelijke en mensvriendelijke manier. De grondstoffen komen uit de biologische teelt, zoals bio-katoen en ook voor de accessoires worden natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen gebruikt. De verwerking gebeurt op een puur mechanische en thermische manier, zonder gebruik te maken van chemicaliën.  De confectie vindt plaats in India en Turkije onder eerlijke omstandigheden.  De producten zijn GOTS gecertificeerd, wat betekent dat de hele productieketen aan strenge milieu en sociale eisen voldoet. Sinds januari 2016 is Living Crafts lid van de Fair Wear Foundation. Een deel van de producten is vegan en/of geproduceerd met windenergie.


Gratis verzenden binnen Nederland bij een besteding van €75,- of meer

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.