Winkelwagen Geen producten

Mondmaskers

mondmasker biologisch katoen mondkapje ..........

Bij Lotika kun je terecht voor vrolijke mondmaskers of mondkapjes van biologisch katoen. De maskers die wij verkopen zijn niet-medische mondmaskers en bedoeld voor persoonlijk privé gebruik en niet bedoeld voor medische doeleinden. Door het dragen van een mondkapje verlaag je de kans anderen te besmetten. Mogelijk heb je nog geen verschijnselen, dan nog weet je niet zeker of je het virus nu wel of niet bij je draagt. Een mondkapje draagt bij aan het opvangen van eigen slijm en speeksel. Het dragen van een stoffen mondmasker doe je niet om jezelf te beschermen, maar vooral om anderen om je heen te beschermen.

Alle merken - TranquilloPHYNELiving Crafts


Je betaalt nu geen 21% BTW op de mondkapjes
De prijzen zijn al aangepast naar de nieuwe regelgeving.
Het betreft een maatregel van de overheid voor de
periode 25 mei t/m 1 september 2020.  


Bezig met laden...

 

Tranquillo mondmaskers in leuke prints

De herbruikbare mondmaskers van het Duitse merk Tranquillo zijn verkrijgbaar in leuke kleuren en prints. De maskers worden gemaakt van 3-laags jersey biologisch katoen en is GOTS gecertificeerd.
Tranquillo mondmaskers

 

PHYNE mondmaskers met leuke tekst

De mondmaskers van PHYNE hebben een leuke tekst print "Don't forget to smile" en zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje, roze, zwart en wit. Dit 2-laags mondmasker wordt gemaakt van bio katoen in Portugal.
PHYNE mondmaskers


 

Living Crafts basic mondmaskers wit

Reis je dagelijks met het openbaar vervoer dan zijn de basic mondmaskers van biologisch katoen van Living Crafts een voordelige keuze.
Living Crafts mondmaskers


Al onze mondmaskers die wij in onze webshop aanbieden zijn voor persoonlijk privé gebruik en niet bedoeld voor medische doeleinden. Wij verkopen stijlvolle maskers met een optimaal draagcomfort, ideaal voor het dragen in het openbaar vervoer, werk of tijdens het doen van boodschappen.


 

Geen BTW op mondmaskers of mondkapjes

Datum: 25-5-2020

Vanaf 25 mei tot in ieder geval 1 september 2020 hoeft er geen btw op mondkapjes meer te worden betaald. Dit geldt voor alle typen mondkapjes (zowel medisch als niet-medisch) en voor alle verkopen. Mondkapjes vielen onder het normale btw-tarief van 21%.
Bron: Ministerie van Financiën
 


Is een mondkapje verplicht in Nederland?

Datum: 06-05-2020
In Nederland is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht vanaf 1 juni 2020 in het openbaar vervoer. We zien in de landen om ons heen dat mondkapjes in het openbaar vervoer, supermarkten en scholen verplicht gesteld (gaan) worden.

Voor de actuele adviezen vanuit de overheid verwijzen wij u door naar:
Rijksoverheid - Coronavirus

 

Is een mondkapje verplicht in België?

Datum: 03-05-2020
In België worden de inwoners aangeraden een mondkapje te dragen buitenshuis en is het sinds 4 mei verplicht om een masker in het openbaar vervoer te dragen vanaf de leeftijd vanaf 12 jaar. Daarnaast is op de website van de Belgische overheid uitgebreide informatie te vinden over het dragen van een mondmasker.

Voor de actuele adviezen verwijzen wij u door naar:
info coronavirus België


 


Gratis verzenden binnen Nederland bij een besteding van €75,- of meer

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.