Winkelwagen Geen producten

Lotika webwinkel en groothandel


Jeannine Durwael
Eigenaar / manager Lotika.nl

Linkedin
...

Even voorstellen....

Sinds juni 2006 is Lotika de webwinkel en groothandel voor duurzame producten.

Lotika webshop
In onze Lotika webshop is een ruim assortiment aan duurzame schoenen, biologisch ondergoed en bamboe sokken te vinden.  

 
 
 
 


Meer over ons
 

Algemene voorwaarden     
Service
Lotika B2B
Media

Gastenboek
Links

  ......

Lotika Webwinkel

In onze webwinkel kunt u terecht voor trendy shirts , sneakers en accesoires. Wij vinden het belangrijk om producten te verkopen die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. Wij hebben geen afhaal adres u kan alleen via onze webshop bestellen. Je kunt ons ook tegenkomen op duurzame evenementen en markten, Kijk hiervoor  in onze Blog.

     

 
..............

Lotika voor Retail - B2B

Als winkelier kunt u bij ons terecht voor de merken: Green Tips, Ethletic en Fair Squared . Voor meer informatie neem a.u.b. contact met ons op.

     
     

LOTIKA EN MVO

Uit eigen ervaring (30 jaar binnen Fair Trade) weet ik hoe belangrijke duurzame handel is voor producenten in de Derde Wereld. Door het bezoeken van producenten in derde wereld landen heb ik zelf ervaren dat het wel degelijk een verschil uit maakt voor deze mensen en een verbetering brengt in hun levensomstandigheden. Handel en productie kunnen sterke instrumenten zijn die mensen toelaten om aan de armoede te ontsnappen, mits de handel op een faire en milieuvriendelijke manier gebeurt. Dit is jammer genoeg vaak nog niet het geval en door veel handel wordt de kloof tussen rijk en arm alleen maar groter.

 

 
..............

Lotika maakt door het eigen handelen duidelijk dat het wel degelijk anders kan en doet dit met groeiend succes! Lotika geeft producenten uit de Derde Wereld de kans hun producten op onze markt te verkopen. Daarnaast brengt Lotika milieuvriendelijke, innovatieve producten op de markt. Deze producten hoeven helemaal niet duurder te zijn dan andere niet fair trade producten.

Consumenten worden meer en meer bewust van de negatieve gevolgen die ongebreidelde economische groei heeft en vragen om producten die op een duurzame manier geproduceerd zijn. Lotika biedt deze mogelijkheid. Door het kopen van deze leuke producten kunnen consumenten op een gemakkelijke manier bijdragen aan een beter milieu en aan de positieverbetering van de producenten.

Gratis verzenden binnen Nederland bij een besteding van €75,- of meer

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.